Le grand départ - Reisverslag uit Maastricht, Nederland van Bo Stevens - WaarBenJij.nu Le grand départ - Reisverslag uit Maastricht, Nederland van Bo Stevens - WaarBenJij.nu

Le grand départ

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Bo

05 September 2009 | Nederland, Maastricht

Eindelijk, enfin, we vertrekken. Waar de rest van mijn studie(jaar)genoten inmiddels al lang en breed uitgevlogen zijn naar allerlei leuke oorden over de hele wereld, mag ik ook beginnen aan dat wat men hét hoogtepunt van de HEBO noemt: de uitwisseling.

Morgenavond vertrek ik met kameraad Tim naar de stad van de liefde, van la Jaconde, van Louis XIV, XV en XVI. Stad ook van het Institut Supérieure de Commerce, waar ik de komende vier/vijf maanden mijn studie zal vervolgen.

Via deze blog zal ik proberen jullie op een leuke manier op de hoogte houden van alles (of in ieder geval veel) wat er in Paris op mijn pad komt.

Á bientôt!
:SMS update:: 7 september 2009 :
Op huizenjacht in Parijs, naar een makelaar, vanmiddag Franse les en morgen een pic-nic onder de Eiffeltoren.. Al wat mede exchange studenten gesproken, wordt vast gezellig. Mis mijn meisje.. X

:SMS update:: 9 september 2009 :
Porte d'Orleans it is! Morgen uitgebreide update met specificaties! Het gaat goed hier, Parijs is mooi, groot en niet voor de kleine portemonnee! A demain! X

• 05 September 2009 - 15:29

Charlotte Fisser:

Dag bo'ke, maak er een supertijd van :)
    kus Lot

• 05 September 2009 - 15:52

Paul:

oui oui, la vache qui rit!

• 05 September 2009 - 16:26

Leon:

Zo, zo, zo...dat is mooi he-bo...heb je ook een kamer geregeld op steenworp afstand van de de arc de triomphe??

Have fun...

• 05 September 2009 - 20:51

Jan:

Ha Bo! Ik vind dat je ons toch echt van alles op de hoogte moet houden! Betekent dit nu ook dat we je volgende week moeten missen, of kom je toch ieder weekend naar huis?

• 06 September 2009 - 07:01

Bo Stevens:

@ Jan,

Ben er volgende week gewoon bij. Mogelijk gemaakt door Kickie en Marianne, die zo gul zijn geweest mijn treinticket te betalen :) Mag dé dag van het jaar natuurijk ook niet missen!

• 06 September 2009 - 07:32

Gaas:

Bo, veel succes en plezier, geniet van de komende mooie tijd! In november komen wij een weekendje romantisch doen, dus dan zie ik jou zeker weer ;)

• 06 September 2009 - 08:55

Gwen Janssen:

Hee Bootje!!
    Heel erg veel plezier in Parijs!
    Hier is het inderdaad erg leuk, maar mis thuis toch wel hoor ;)
    De stad is erg mooi hier, is vanalles te zien en de andere Erasmus studenten zijn ook wel cool ;)
    Nou, amusez-vous en misschien kom ik jou ook eens opzoeken in Paris.... Lijkt me leuk!
    Poen, Gwen

• 07 September 2009 - 12:21

Rick:

Hee Bo(os)!

Eindelijk ben je vertrokken naar werelds mooiste stad!Ik ben benieuwd hoe je het gaat vinden en ja, jou missen doe ik ook!

Maak er een geweldige tijd van!

Poen Rick

• 07 September 2009 - 13:39

Nick:

hey Chien!

lekker nao sjool gegange vandaag? Veer wolle weite of se vandaag nog kumps aete hiej?
    Én veer vraoge ós aaf waorom lynette nog neet gereageerd haet op dit geweldig artikel? haet se soms eine angere???

groetjes

• 07 September 2009 - 14:53

Noortje:

Bo!!!! Ik wens je een super tijd daar! Ik ben ook pas gister op plaats van bestemming aangekomen.. Groeten aan tim en tot snel weer!
    Bisou

• 07 September 2009 - 15:09

Bo Stevens:

@ Nick en Maud,

Ich meld mich biej deze aaf veur vanaovend, haol het allemaol neet mit de trein enzo. Sjool woor leuk vandaag en AZERTY-toetseborde zeen ***.

Ooievaar!

• 07 September 2009 - 16:45

Hil:

Tranen horen bij een afscheid. T zegt wel iets van je gevoelens. koester ze en geniet, bekleef en ervaar dat wat op je af komt. Liefs, hil

• 07 September 2009 - 18:37

Manuela:

Boke! Ik wens je echt een heel leuke tijd en ik weet zeker dat het dat gaat worden.. Hier in het zonnige Mexicoo is het geweldig!!!1 Dikke kus

• 07 September 2009 - 21:09

Steef:

heb ik nog geen gedag gezegt... ik ga je wel volgen via deze site, erg leuk!!
    en hoor veel van je meisje! zal goed op haar letten ;)
    veel succes en plezier!!
    dikke kus

• 08 September 2009 - 11:23

Gerard:

Hoi Bo,

Ik wens je een fantastische tijd in Parijs!

Gerard

• 10 September 2009 - 00:58

Rickske:

Parijs is mooi?!No Way!!

Hell Yea tuurlijk is het daar mooi!
    Oh ja bo Coldplay was MEGA ;)

Enfin ben er weer vantussen en ik blijf je volgen hier!!

Poen Iech

• 10 September 2009 - 06:27

M-F Tilmans:

bonjour,
    La vie parisienne semble te convenir.....
    A bientôt
    M-F Tilmans

• 10 September 2009 - 11:48

Hil:

vergeet de bibliotheek niet te bezoeken. architecnonisch heel leuk. en ga je ook naar het Louvre???