Bom Viajem - Reisverslag uit São Paulo, Brazilië van Bo Stevens - WaarBenJij.nu Bom Viajem - Reisverslag uit São Paulo, Brazilië van Bo Stevens - WaarBenJij.nu

Bom Viajem

Door: Bo Stevens

Blijf op de hoogte en volg Bo

11 Augustus 2011 | Brazilië, São Paulo

Hola!

Na een reis via Rome van ongeveer 17 uur zijn Kai en ik vanochtend goed aangkomen in Sao Paolo.

Het initiele plan was om een vlucht naar Curitiba en Foz do Iguacu te boeken. Dit bleek echter een (te) dure grap en daarom wachten we nu op de bus die ons vanaf 14.30 plaatselijke tijd richting de grens met Argentinie zal brengen. Er staat ons wederom een reis van 16 uur te wachten, maar nu met de bus. Het gaf ons wel mooi de gelegenheid om Sao Paolo al eens in te gaan. We komen hier aan het einde van de reis weer terug om er eens goed op uit te trekken. Eerste indruk is die van een giga stad. Niet per se mooi. Wel fijn om weer eens in een echte stad te zijn.

We proberen om snel een uitgbreide update te doen. Vanuit een hostel zal dit waarschijnlijk makkelijker gaan dan vanuit dit, overigens prima, internetcafe.

Kort samengevat: goed aangekomen, op weg naar Foz. Het avontuur is begonnen!

Liefs en groeten uit Brasil =)

• 11 Augustus 2011 - 16:38

Rickske:

Bo en Kai,

Viel spass, doe voorzichtig, en vooral genieten!

Groetjes!

• 11 Augustus 2011 - 16:43

Sander:

We zitten er klaar voor, kom maar door met de updates! :-)

Veilige reis naar Foz mannen!

• 11 Augustus 2011 - 17:10

Jan:

Ha Bo en Kai,
    het begin is er. Leuk dat ik jullie verslagen ontvang. Overigens gefeliciteerd met jullie zusje! Ik ben erg benieuwd naar jullie verdere belevenissen. Zo'n busreis is toch ook veel spannender dan het vliegtuig. Ik hoop dat jullie je benen een beetje kwijt kunnen. Groet, ook van Julie, Sam en Thomas.

• 11 Augustus 2011 - 17:55

Gaston:

Te gek, ben jaloers! Fijne en veilige reis!

• 11 Augustus 2011 - 22:26

Hich:

Amigo, você está me fazendo muito ciumento oftewel vriend, je maakt me echt jaloers ;-)

Maak er een leuke tijd van!!

• 11 Augustus 2011 - 22:35

Lieke:

Ha Bo!

Fijn dat ger good zeet aangekomme! En fijn dat ger n reisje hubt gevonje nao Foz, haopelijk wurd t neet te krap met de bein inderdaad!
    Bin benuut nao de verdere avonturen en bijbehorende fotos, haop dat ich ze n bietje kin volgen vanoet hie. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel vaol plezeer in eder geval, en let maar n bietje op mien vriendje he:) Ich mis m toch waal;)

Dikke kus! Lieke

• 12 Augustus 2011 - 07:51

Sharon:

Leuk om nu al updates te ontvangen, ik kijk uit naar jullie ervaringen... Groetjes uit het grijze regenachtige Den Haag x

• 12 Augustus 2011 - 07:51

Eline:

Veel plezier in Foz do Iguacu, maar dat gaat zeker weten lukken. Dat is namelijk zoooo mooi!! ik krijg er kriebbels van als ik er weer aan denk hoe mooi het daar was! Ik ben heel benieuwd jullie verhalen :)
    Liefs Eline Heppe

• 12 Augustus 2011 - 07:57

Bert:

Spannend........

• 12 Augustus 2011 - 13:24

Madeleyn:

Mannen, heel veel plezier!

Ben benieuwd wat jullie allemaal gaan beleven!